Silent Performance

-
180min
Performance
Films
References

Daryl Grootfaam. Het Gerucht.

Daryl Grootfaam

Er gaat een hardnekkig maar ijl gerucht door Nederland. Hardnekkig omdat het gerucht al sinds mensenheugenis bestaat. IJl omdat weinigen van het gerucht weet hebben. Een goed bewaard geheim waarover men liever niet praat. Waar men zelfs liever niet aan denkt. En als het Gerucht dan toch ter sprake komt, dan wordt de mond half open gedaan en de keel geschraapt terwijl er lucht wordt uitgeblazen. Zodoende de klank van het Gerucht gemaakt. Het Gerucht wordt de laatste jaren vaker waargenomen. Een witte schim hier. Het gevoel aangestaard te worden daar. Misselijkheid, nakend gevaar.

Imke Zeinstra

Imke Zeinstra, performance artiest

Imke Zeinstra is een performance artiest. Momenteel woont ze in Rotterdam. Na een voorbereidend jaar ging ze Fine Arts te studeren aan AKV | St. Joost Breda. Haar werk wordt gekenmerkt door het fysieke gebruik van haar eigen lichaam. Materiaal- en kledingkeuze speelt hierbij ook een grote rol. Dit benadrukt thema's als verleiding, sensualiteit en erotiek. Haar werk is op het eerste gezicht fijn en mooi om naar te kijken. In haar performances probeert ze haar meest innerlijke verlangens te tonen, ook al zijn ze soms in conflict met elkaar.

Details
Duration
15minutes

GOPI

Gopi, performer doorlopend aanwezig vanaf vrijdag

Al enkele dagen loopt er een vreemd figuur door Breda. Het is niet van deze wereld, maar waar wel vandaan is niet duidelijk. Communiceren met dit paarse figuur is tot op heden nagenoeg onmogelijk gebleken. Gevaarlijk lijkt het in ieder geval niet. Eerder nieuwsgierig. Kunt U hier wijs uit?
GOPI is ook op zaterdag en zondag aanwezig!