Continuing Performance Program

-
180min
Performance
Films
References

GOPI

Gopi, performer doorlopend aanwezig vanaf vrijdag

Al enkele dagen loopt er een vreemd figuur door Breda. Het is niet van deze wereld, maar waar wel vandaan is niet duidelijk. Communiceren met dit paarse figuur is tot op heden nagenoeg onmogelijk gebleken. Gevaarlijk lijkt het in ieder geval niet. Eerder nieuwsgierig. Kunt U hier wijs uit?
GOPI is ook op zaterdag en zondag aanwezig!

PERSONAL SPACE INVADERS

EXPAND YOUR BOUNDARIES… DISCOVER YOUR LIMITS… GET READY TO PLAY…
EXPERIENCE THE HUMAN THRILLS OF PERSONAL SPACE INVADERS: DISCOMFORT, AWKWARDNESS AND CONFUSION. LET US BREAK THROUGH YOUR STRATOSPHERE. WE WILL GO WHERE NO STRANGER HAS GONE BEFORE. PERSONAL SPACE IS THE FINAL FRONTIER.

Lise Sore

Lise Sore; performance

Het verstillen van een moment met emotie. Bevriezing van tijd, het ongrijpbare tastbaar maken. In zelfportretten maakt zij deze momenten zichtbaar. Afgestudeerd aan Akv. St. Joost Breda/2011. Sindsdien houdt zij zich bezig met verbinding zoeken. Deze zoektocht begint onherroepelijk bij haarzelf. Zij zet zelfportretten, woorden, installaties en performances in om duidelijk te maken dat er een universele wens is om ‘gehoord’ te worden.

Kasper van Tol

Kasper van Tol

Student aan AKV St. Joost. Voerde zijn eerste performance uit voor een opdracht waarbij een alter ego ontwikkelt moest worden. Dit was het begin van een combinatie videowerken en performance. In december 2018 creëerde hij een alter ego, genaamd John Doe. Dat begon als een buitenaards wezen die de wereld vervormd ziet en alles met bewondering aanschouwt. John Doe is een vreemdeling voor de wereld die probeert mee te gaan met de stroming van de samenleving. Dit gebeurt vrij onhandig, omdat John Doe niet goed weet wat normaal is of hoe hij zich werkelijk behoort te gedragen.