Cinepraatjes Podcast BUTFF Special: with new director Ryan Oomen

S04E09

At the end of the last day at BUT Film Festival 2024, new director Ryan Oomen made an appearance on the Cinepraatjes Podcast by Cinemaatjes. The conversation was held in Dutch.

Aan het einde van de laatste dag tijdens BUT Film Festival 2024 schoof nieuwe directeur Ryan Oomen aan bij de Cinepraatjes podcast van Cinemaatjes. Luister het hier terug: https://soundcloud.com/cinepraatjes/s04e09
 

"De negende aflevering van het vierde seizoen van Cinepraatjes, de podcast van Cinemaatjes. Dit keer is het een speciale aflevering op locatie. We zijn namelijk op het BUT Film Festival in Breda en bij ons aangeschoven is Ryan Oomen. We hebben zelfs een primeur, want Ryan is de nieuwe algemeen directeur van het festival, iets wat we op de dag van de opname kregen te horen. Dat is nog eens nieuws. Uiteraard bespreken we een aantal films die we zagen op het festival, waaronder ‘Bakemono’, ‘Class of 1999’, ‘Rats’, ‘The Invisible Fight’, ‘The Primevals’, ‘They Call Me Macho Woman’, ‘Kims Video’, 'Mamantula' en ‘The Clones of Bruce Lee’. We trekken zelfs iets uit een kast die in het atelier staat waar we opnemen en wijden onze Special aan de verschillen en overeenkomsten tussen B-movies, Underground movies en Trash movies. Maar uiteraard praten we vooral over het BUT Film Festival in zijn algemeen en het directeurschap wat Ryan zal gaan invullen. Laat je informeren over dit te gekke festival en laat je vooral ook overtuigen om er volgend jaar bij te zijn. Veel luisterplezier!"
www.youtube.com/@cinemaatjes
www.instagram.com/cinemaatjes013
www.facebook.com/cinemaatjes
www.patreon.com/cinemaatjes
www.letterboxd.com/cinemaatjes