Ho Ho HOOOO CineBUT+ Holiday special

CineBUT+ Holiday Special

Zei iemand lock-down?
BAM! Cinebut is back baby!!!
De kroegen zijn dicht, je bent manisch depressief van het kerstfeest en de koelkast is nog niet leeg (ha, amateurs!!!). Het perfecte moment om weer achter je laptop te kruipen, de poedersuiker uit je toetsenbord te kloppen en weer eens ouderwets films te kijken met al je digitale vrienden.
We beloven je weer te verwennen met pareltjes van films, nog kortere shorts (nee Jacob, we bedoelen niet je afgeknipte spijkerbroek) en reclame blokken waar je U tegen zegt! (of je zegt: hé! zijn dat niet exact dezelfde reclame blokken als bij de vorige Cinebut?! Waarop wij zeggen: Ja hallo! wij regelen al een heel gratis film programma, niet zo zeuren! Waarop jij dan zegt: ja dat kan wel zo zijn, maar reclames zijn de enige reden waarom ik uberhaupt kijk! Waarop je van ons een perma ban krijgt. #kerstgedachte)
Ho Ho HOOOOOOOOOO feest! 28, 29 en 30 december. Vanaf 20 uur zijn we weer online, en zitten we klaar in de chat. Benieuwd welke films we gaan vertonen? De komende dagen worden ze op deze pagina gedeeld.

Join us at the CineBUT+ channel
programma:
28 december - Day 1 - BUT light
29 december - Day 2 - Real BUT stuff
30 december - Day 3 - Happy Happy FInal