MOVIES ON THE MOVE @ T ZOET: Train to Busan

Film screening
train to busan

t zoet
Op 31 mei wordt stadspark T Zoet de locatie voor de 1ste filmvertoning dit seizoen van Movies on the Move! Dit in samenwerking met Suikerklontjes & 't Zoet. Het stadspark geeft een wijdse blik over Breda en de spoorwegen met treinverkeer. Vandaar dat het programma van deze openingsavond van Movies on the move geheel in het teken van treinen staat. Onder begeleiding van de conducteur neemt u plaats en vooraf aan de film zal er in samenwerking met 1m2 podium een performance plaatsvinden van Imke Zeinstra.

>>> Stoelen zijn aanwezig, zorg dat je zelf wat warms bij hebt of een dekentje voor tijdens de film! De film is geheel gratis en start zodra het donker wordt. Drankjes zijn verkrijgbaar in 1 van de suikerklontjes op het terrein.

TRAIN TO BUSAN

(Sang-ho Yeon, 2016, 1u54m, Horror, Taal / Ondertiteling: KO / NL, vanaf 16jr)

train

Seok-woo en zijn dochter Soo-An stappen aan boord van de KTX, een hogesnelheidstrein die hen van Seoel naar Busan zal brengen. Precies op het moment van vertrek wordt het station overspoeld door zombies. Terwijl de trein richting Busan rijdt, moeten de passagiers vechten om te overleven.

 TRAILER!


Date/Time

Fri 31st of May, 21.00  -  23.45hrs.
Location