MOVIES ON THE MOVE @ STEK: Dyke Hard

Film screening
dyke hard

 7 juni is de 2de editie van Movies on the move en dit keer strijken we neer op het creatieve bedrijventerrein STEK, en omdat STEK zo kleurrijk is op alle vlakken vertonen we deze avond de film 'DYKE HARD'. Met als voorprogramma een DRAG SHOW van House of Savia en er is een speciaal FILMMENU bij SMOKEHOUSE

>>> De film start zodra het donker wordt en er zijn stoelen aanwezig en drankjes zijn verkrijgbaar bij het STEKcafé.

PROGRAMMA:

  • HOUSE OF SALVIA

house of salviaHet draghouse House of Salvia staat bekend om haar unieke identiteit, liefdevolle sfeer en maatschappelijke betrokkenheid, dat alles gecombineerd met een flinke dosis humor. House of Salvia geeft je graag een boodschap mee om over na te denken. Je ervaart deze avond nieuwe dingen en je wordt er zelf ook gezien.

 

  • DYKE HARD ( Bitte Andersson / 2014 / Zweden /  Komedie, Actie, Avontuur, Fantasie, Sciencefiction/ Horror / Muziek/ 94 min / Engels)

Dyke

Een lesbische rockband vertrekt op een roadtrip naar een battle of the bands in de grote stad. Een mysterieuze miljardair met een leger van ninja's, cyborgs en rolschaats-derby-meisjes doet er alles aan om hen tegen te houden. Hun reis is een maf avontuur vol motorbendes, gevangenisrellen en flamboyante muzieknummers. TRAILER!

  • SMOKEHOUSE FILMMENU

Vanaf 18:00 kan je terecht bij Smokehouse BBQ voor het filmmenu wat vooraf gaat aan de film, keuze uit 2 hamburger menu's namelijk uit een 180 grams hamburger van de gril met friet en coleslaw voor € 16,- of een vega burger menu voor € 13,-!

robReserveren kan bij Rob via 06-24542875 of via bovenstaande facebook link.

 

 

 

 

 

 

 


Date/Time

Fri 7th of June, 19.00  -  23.30hrs.
Location

STEK

STEK is een broedplaats voor kunstenaars en creatieve ondernemers.

Op een braakliggend bedrijventerrein in de Bredase wijk de Belcrum verrijzen sinds de zomer van 2014 ateliers, winkeltjes, werkplaatsen, galeries en kantoorunits.

Duurzaamheid en hergebruik staan op STEK hoog in het vaandel. Net zoals samenwerken.
Er is volop ruimte voor experimenteren, culturele uitspattingen, eigenzinnige kunst en creatief ondernemerschap.

Address
Veilingkade 9a, 4815 HC, Breda