BUTFF EXPO - 18 jaar BUT Film Festival

Exhibition
ex

Het BUT Film Festival, dat in de afgelopen achttien jaar gestaag is gegroeid, heeft eindelijk de volwassen leeftijd bereikt. Als het enige filmfestival in Nederland dat gewijd is aan B-films, Underground & Trash, markeert BUTFF een belangrijke mijlpaal met zijn 18-jarig bestaan. Van 30 augustus tot en met 3 september zal het festival plaatsvinden onder het thema 'Now we’re cooking!', waarbij het publiek wordt getrakteerd op vijf dagen vol geweld, absurditeit, creativiteit en zotheid.

BUT EXPO bij Pier 15

Om dit bijzondere bouwjaar te vieren, presenteert het festival met trots de "BUTFF EXPO" bij Pier 15.   In de skatehal wordt een unieke tentoonstelling gehouden met mega banners die kunstillustraties bevatten die in voorgaande jaren tijdens het festival werden vertoond. Sommige van deze banners zijn meer dan 7 meter hoog en bevatten kunstwerken van verschillende kunstenaars, waaronder werken van de gerenommeerde kunstenaar Jeroen de Leijer. De officiële opening van de BUTFF EXPO vindt plaats op vrijdag 18 augustus om 19:00 uur.

Wees erbij!

expo

 


Date/Time

Fri 18th of August, 19.00hrs.  -  Sun 20th of August, 22.00hrs.
Location

PIER15 - Skatepark & Cultuur

PIER15 is dé hotspot voor urban sports & culture in Breda. Op het Haveneiland vind je o.a. het indoor skatepark, een buitenbowl, een freerunpark en een basketbalveld. Ook kun je bij ons genieten van optredens van bandjes in de bar, filmpremières, foto exposities, festivals, eigenzinnige performance avonden en uiteraard van een goede kop koffie of een lekker speciaalbiertje in de bar of op ons zonnige terras.

Address
Veilingkade 12, 4815 HC Breda