ADULT

ADULT,  BIER-EXPO-FILM-PERFORMANCE

ADULT
BIER - EXPOSITIE - FILM - PERFORMANCE
RENDEZ VOUS #3
KOP/IDFX-BUT/1m2PODIUM
STADSGALERIJ OUDE VEST 34 BREDA

Op zondag 25 maart organiseren KOP/IDFX-BUT in de Stadsgalerij een programma in het kader van Rendez Vous #3 onder de titel: ADULT.
Rendez-Vous is een project waarbij kunstinstellingen van Breda tegelijk hun deuren openen en laten ze zien wat ze in huis hebben. Zie ook
Hierbij hebben zij 1m2 Podium uitgenodigd om het performance programma vorm te geven. Verder worden er prikkelende zeer speciale biertjes geschonken (IDFX/BUT). Er wordt film vertoond (BUT) en er is een expositie ingericht door KOP. Doorlopend te bekijken.

FILM
Het filmprogramma bestaat uit animaties van Ralph Bakshi.
Om 14:30 u en om 17:30 u kun je achter uitgezakt in de BUT bios in heuse bioscoopstoelen deze film bekijken.
Na afloop van de film wordt het BUT jaar thema voor 2018 op ludieke wijze gepresenteerd. Hopelijk door het Wetenschappelijk bureau P&A!
14:30u COONSKIN
17:30u FRITZ THE CAT

BIER
Het is natuurlijk geen ADULT-dag zonder een lekker biertje in je hand. Speciaal voor deze gelegenheid zijn de spannendste biertjes van Nederland geselecteerd. Denk bijvoorbeeld aan KUTbier en Natte poes. Zo heb je tussendoor de perfecte gelegenheid om even af te koelen.

EXPOSITIE
Presentatie-instelling KOP heeft speciaal voor ADULT haar stoute schoenen aangetrokken en kunstenaars geselecteerd met een bepaalde visie op erotiek en sensualiteit. Het zijn werken met een knipoog die de nieuwsgierigheid prikkelen. Zie ook http://kop.nu/

FILM
In de beste tradities van de Adult animation vertonen we 2 geweldige animaties van Ralph Baskhi
0m 14:30u COONSKIN
0m 17:30u FRITZ THE CAT

PERFORMANCE-ART
KOP ism 1m2 Podium programmeren voor u prikkelend erotisch vermaak.
14:00 u. - Performance: Mario van Megen, performer. Het liefst zoekt hij tijdens zijn performances het publiek op. Door de interactie ontwikkelt de performance zich tot ongekende stadia.
14:30 u - Film: Coonskin
16:30 u - Performance: Melvin Bonnet, Cabaretesk troubadour. Schrijft Nederlandstalige vieze en grove liedjes. Zijn satirische teksten zitten vol zelfspot, leedvermaak en ironie.
17:00 u - Performance: Zsa Zsa, performer/eindexamen student AKV St. Joost. Performance is voor haar een vorm waarin zij een belevenis kan ervaren en/of creëeren
17:30 u - Film: Fritz the Cat
19:00 en 20:00 u Performance: Zie ook: http://kop.nu/projecten/rendez-vous- adult/

BUTTV

Doodswens doen hun tweede optreden, en wij fan buttv zijn fan! en vragen ze wat dingen.
Sick! Gaaf! Cool! Dope!

J.C. Thomaz & The Missing Slippers came over to play during our SURF & TURF Night.