BUT Klapper - Morituris - in Antwepren!

Film screening
Morituris

Italië kent een rijke geschiedenis van horror filmers, maar is misschien ook wel het land voor toekomstig horror talent, gezien de Italiaanse inbreng van dit festival. Morituris is DE film om gezien te worden, als je op zoek bent naar heftige horror, maar ook iets verrassends en origineels.
Na 2000 dood te zijn geweest, herrijzen de meest kwaadaardige gladiatoren uit de dood op een antieke begraafplaats. Ze zitten achter een pedofiel aan, die jonge meisjes lokt naar de begraafplaats.
Regisseur Raffaele Picchio combineert Gothic horror (of moeten we spreken van Romeinse horror, exploitation, slasher films tot een achtbaansrit die zelfs de doorgewinterde gore-hound niet snel zal vergeten.


Date/Time

Fri 11th of January, 20.15  -  23.00hrs.
Location

Filmhuis Klappei

Filmhuis Klappei is een origineel cinemaproject rond film en documentaire. Gelukkig wordt iedereen al snel verliefd op de Klappei en kunnen we rekenen op een toegewijde groep vrijwilligers die hun schouders zetten onder elke voorstelling. Bij ons kan je terecht voor de betere film, een roodfluwelen stoeltje in een haast huiselijke filmzaal én een drankje aan de bar om nog wat na te keuvelen.

Address
Klappeistraat 2, 2060, Antwerpen