CULTUURNACHT 2019

BUT in space

HOED JE VOOR DE ALIENS!

Performance, muziek en BUT Alien shorts. Buitenaards vermaak bij IDFX in en rondom het Aquarium op STEK tijdens Cultuurnacht Breda.

Projecties van BUT Alien Shorts op diverse plekken van het terrein.
1m2 Podium met Performers: Sven de Swerts (Breda/Antwerpen), Arthur Follebout (Antwerpen) en Donna Svasek (Rotterdam).
Verdeeld over de avond afgewisseld met muziek door De Alien-band Ghu-boys from Nippletonius. Dus: op elk uur voorstellingen.
Hoed u ook voor loslopende [kwaad]aardige Aliens.

De Ghu-boys

Een kosmische sensatie die vorig jaar nog een spectaculaire show gaven op de donkere kant van de maan. Momenteel dé sensatie aan deze kant van de Melkweg. Om op Aarde hun boodschap over te brengen gebruiken ze een taal die door het hele heelal begrepen wordt: muziek die zich het best laat omschrijven als Alien Space Trash.

Zij zijn hier om speciale aandacht te vragen voor het BUTFF dat van 28 augustus tot en met 1 september 2019 voor de 14e keer plaatsvindt in Breda.

Zij dragen al vast het thema Alienated uit.

Performers
Sven de Swerts: ooit wakker geworden op een podium en daar gebleven. Er volgden musicals, noise core bands, bundels en festivals in Nederland en Belgie.

Hij publiceerde bij Uitgeverij Bunker en zit in het muzikale project Swerts & Swart. Informatie: svendeswerts.nl

Arthur Follebout: Follebout kruipt in zijn alter-ego Kadafar, een magiër met klanken, een knoeier met woorden. Hij creëert een waan van rituelen. Dompelt zich onder en hapt naar adem. Haalt stof uit de longen, grijpt zich vast aan water. Verslikt zich. En dat wil jij beleven! of niet? In het dagelijks leven is Arthur een klimaat- en landbouw-activist, kok en verrekijker.

Donna Svasek: performer uit Rotterdam; zij beweegt als een Alien.


Date/Time

Sat 26th of January, 19.00  -  23.00hrs.
Location

STEK

STEK is een broedplaats voor kunstenaars en creatieve ondernemers.

Op een braakliggend bedrijventerrein in de Bredase wijk de Belcrum verrijzen sinds de zomer van 2014 ateliers, winkeltjes, werkplaatsen, galeries en kantoorunits.

Duurzaamheid en hergebruik staan op STEK hoog in het vaandel. Net zoals samenwerken.
Er is volop ruimte voor experimenteren, culturele uitspattingen, eigenzinnige kunst en creatief ondernemerschap.

Address
Veilingkade 9a, 4815 HC, Breda